hero-image

Quick-Brush GKB QB200

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

35 900 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. Med Quick-Brushen får du en komplett maskin till ditt dagliga underhåll av konstgräsplanen. Bortstråna är grova och styva vilket gör att man kan ha ett lite större mellanrum mellan stråna och på så sätt undvika att ifyllnadsmaterialet fastnar mellan dem. Höjden justeras enkelt vid transporthjulen så att du kan arbeta med önskat tryck. Genom att använda GKBs Quick-Brush förbättras dräneringen och de tekniska egenskaperna eftersin planen inte blir lika packad. Detta gör att planen känns som ny. Borsten kopplas enkelt till din traktor med en standard trepunktskoppling och den har hydrauliska funktioner så att du kan använda den med nästan vilken traktor som helst. Du kan också anpassa Quick-Brushen med tillval efter dina önskemål så att den är anpassad för just din plan. Den kan exempelvis utrustas med en harv, en extra borste, en gummimatta och ett höjdjusteringsverktyg. Fördelarna med borstens tillval:
  • Harven med fjäderbelastade tänder ser till att konstgräsfibrerna inte klibbar ihop.
  • Borsta ännu noggrannare med en extra borste.
  • Gummimattan ser till att ifyllnadsmaterialet jämnas ut och lägger sig i gräset. Detta kommer omedelbart att förbättra utseendet på ditt fält.
  • Ställ in höjden för att exakt bestämma borstkraften och därmed arbetsintensiteten. Du kan också använda borsten vid anläggning av konstgräsplaner.
  • Med vårt "flip-over-verktyg" drar du alltid borsten längs med arbetsriktningen. På så sätt kan du sopa in den nya fyllningen i din konstgräsplan ännu snabbare.

Egenskaper

QuickBrush Borstenhet

QuickBrush Borstenhet

QuickBrushens borstenhet består av en ram med två plastborstar. Bortstråna är grova och styva vilket gör att man kan ha ett lite större mellanrum mellan stråna och på så sätt undvika att granulatet fastnar mellan dem.

QuickBrush Räfspinnar

Som tillval till din QuickBrush kan man få räfspinnar. Med hjälp av räfspinnarna luftas konstgräsplanen grovt före borstning av granulatet. Räfspinnarna är justerbara i höjd. Räfspinnarna är försedda med fjädrar så att de inte böjs vid friktion vid arbete.
QuickBrush Räfspinnar
QuickBrush Höjdjustering av borsten

QuickBrush Höjdjustering av borsten

För att skapa ett jämt marktryck mellan borstarna använder man två stödhjul. Hjulen kan justeras i höjd med hjälp utav en vev.

QuickBrush Gummimatta

Som tillval för att minska dammrök och att granulatet stannar på ytan och inte klumpar använder man en dragmatta av gummi. Denna matta är monterad på baksidan av ramen och vilar helt på planen.
QuickBrush Gummimatta
Användarens val!

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.
Hållbarhet

Specifikation

    Reparation

  • Arbetsbredd 2000 mm
  • Tillkoppling Bakre 3P lyften cat I-II
  • Effektbehov >15 hkr

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.