hero-image

Aerator GKB AR200

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

126 500 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

SVERIGEVERSION

Denna version av Aerator 200 levereras med extra tillval. I utrustningen ingår bland annat:
• Kan användas med gummi, sand och kork
• Extra viktplattor för ökat marktryck
• Uppsugningsset för damm
• Följande ram istället för statisk standardvariant

Listpris denna konfiguration

126 500,00 kr

Exkl. moms

GÅ VIDARE

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

AR200 den största modellen är robust och gör jobbet snabbt:

När är AR200 rätt val?
 • När konstgräsplanen är obehaglig att springa och spela på.
 • När bollen studsar som på asfalt.
 • När dessa problem måste hållas borta över tid.
 • När redskapet skall vara riktigt robust och behöver kunna göra jobbet riktigt snabbt.
Då är AR200 rätt val!

Hur fungerar då maskinen lite kortfattat?
 • Anslut maskinen till ditt dragfordon via trepunktskopplingen.
 • Kör de ytor som ska luftas.
 • Gradvis kommer den komprimerade konstgräsplanen att luckras upp.

Luftarens funktioner:
 • Bearbetningshastighet 7-12 km/h.
 • Skonsamt men kraftfullt luckras den komprimerade konstgräsytan upp.
 • 8st Rullar (parkopplade och växlade).
 • Lätt att koppla ihop med trepunktskoppling (kat I eller II).

Egenskaper

Aeratorns Tandade Rullar

Aeratorns Tandade Rullar

Kompakterade konstgräsplaner behandlas ofta med räfsa eller borste. Detta kommer tyvärr bara att fungera kortsiktigt eftersom det bara förbättrar dämpningen i de översta millimeterna. Problemet finns ju hela vägen till nedre delarna av granulatfyllningen.

Att luckra upp spelytan med en vanlig räfsa kommer att orsaka slitage och konstgrässtråna (fiberspetsarna) kommer att slitas, brytas av och dela på sig. Om du å andra sidan väljer Aeratorn så kommer detta problem inte att uppstå.

Aeratorns HårdmetallTänder med sina både mjuka och kraftfulla luckrande effekter (istället för att ”skrapa” spelytan med t.ex. räfspinnar) påverkar inte fibrerna.

De Självdrivna Tandade Rullarna är kopplade med en kedja till varandra med en lätt nedväxling. Genom denna nedväxling kommer rullarnas tänder bearbeta ytan i olika hastigheter och skapa en ökad luckrande effekt.

De Sporttekniska egenskaperna kommer att kunna bibehållas och komma tillbaka.

-Ytan känns som Ny igen!

Aeratorns Extra ViktPlattor

På AR150 och AR200 kan extra vikter monteras (upp till 90kg).

Med den ökade vikten ökar marktrycket det blir då enklare att komma ner på djupet och luckra upp en större del av det packade granulatet..
Aeratorns Extra ViktPlattor
Aeratorns Dragenhet

Aeratorns Dragenhet

På Bild 1 är Aeratorns standardutrustning, det vill säga en statisk bakre trepunktslyft Kat I-II.

På Bild 2 är Aeratorn utrustad med en gångjärnsliknande lösning som följer din traktor i svängarna och med bakre trepunktslyft Kat I-II,

Användarens val!

GKB utvecklar robusta och pålitliga maskiner med fokus på användaren. GKB:s egen stora entreprenadverksamhet är själva användaren av maskinerna.

GKB har alltså egen riktig och lång erfarenhet som användare av alla maskiner de producerar, GKB vet därför vad användaren som utför arbetet behöver för att kunna göra ett bra jobb och samtidigt arbeta säkert och effektivt.

GKB:s slogan: The Worker is King "Arbetaren är kung".

Detta är viktigt för GKB:
-Först då man förstår användaren och ”arbetaren” så kan man utveckla och konstruera maskiner som levererar det som användaren förväntar sig.
Användarens val!
Hållbarhet

Hållbarhet

GKB känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på en hållbar företagsverksamhet med positiva framtidsutsikter.
Att de inte bara är tomma ord blir tydligt när man förstår att de producerar sina maskiner i en 100% EnergiNeutral Produktion.
Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna.
De utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin egen entreprenadsdivision.
Varje GKB produkt måste uppfylla de höga kvalitetskrav som GKB Entreprenadsdivision ställer: En hållbar, pålitlig och robust maskin (som är viktig även för din verksamhet).
Eftersom GKB:s egen Entreprenadsdivision är vana att hantera denna typ av maskiner och är djupt involverade i hela utvecklingsprocessen, så kan du också förvänta dig användarvänliga högkvalitativa produkter från GKB Machines*.

*GKB Machines är en del av GKB Group.
Sedan 1985 är GKB Machines (separat division) engagerade i utvecklingen av innovativa och hållbara underhållsmaskiner för parker, idrottsplatser och golfbanor.

Specifikation

  Reparation

 • Arbetsbredd 2000 mm
 • Arbetsdjup 0-35 mm
 • Arbetshastighet 7-12 kmh
 • Tillkoppling Den bakre 3-Punktslyften (kat I-II)
 • Effektbehov 30-50 hkr

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.