hero-image

AR

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Sedan 1985 har det nederländska företaget GKB utvecklat användarorienterade och innovativa maskiner som är anpassade för alla typer av sportytor. En packad konstgräsplan är obehaglig att spela på och detta problem måste därför lösas snabbt. Att lossa packningen med en vanlig tandad kratta kommer att orsaka visst slitage eftersom fiberspetsarna kommer att delas. Om du å andra sidan väljer denna luftare kommer detta problem inte att uppstå. Ditt kompletta konstgrässystem kan dekomprimeras med en luftare. Luftaren är utrustad med tandade kugghjulsrullar som är kopplade till varandra med en lätt tandning. På grund av denna tandning överför valsens tänder en lätt brytning och den komprimerade delen luckras upp så att de sporttekniska egenskaperna kommer tillbaks. Planen känns som ny igen!

  Hur fungerar maskinen?
 • Anslut maskinen till din traktor. På vilket sätt beror på vald modell, exempelvis via en bogserögla eller via trepunktskopplingen.
 • Kör de ytor som ska luftas.
 • Gradvis kommer den komprimerade konstgräsplanen att luckras upp.


  • Luftarens funktioner:
  • Bearbetningshastighet 10 km/h.
  • Med lätt brytande kraft luckras den komprimerad delen av konstgräsytan.
  • Kuggväxlade rullar sammankopplade.
  • Tillgänglig i version med 4, 6 eller 8 tandrullar.
  • Maskinen tyngs ner med hjälp av vattentank (minsta modellen) eller metallplattor (två största modellerna).
  • Lätt att koppla ihop med bogserögla eller trepunktskoppling (kat I eller II).
  • Tillval: justerbar främre och bakre rullsats.

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

GKB Machines är en del av GKB Group. Sedan 1985 är GKB Machines, som en separat division, engagerad i utvecklingen av innovativa underhållsmaskiner för idrottsplaner.

GKB Machines känner starkt för hållbarhet, som ett familjeägt företag siktar de på ett hållbart företag med positiva framtidsutsikter. Att de inte bara håller sig till ord framgår av det faktum att de producerar maskinerna energineutrala.

Hållbarhet är också mycket viktigt under utvecklingen av maskinerna. GKB utvecklar maskinerna utifrån den erfarenhet de har etablerat från sin entreprenörsdivision. Varje GKB-maskin måste uppfylla de höga kvalitetskrav som de ställer. En hållbar, pålitlig och robust maskin är grunden för din verksamhet. Eftersom deras entreprenörsavdelning är van vid att ha den här typen av maskiner kan du också förvänta dig detta från GKB.

"The Worker is King"
Maskinerna som GKB utvecklar är pålitliga, robusta maskiner. Det faktum att de fortfarande arbetar med maskinerna är anledningen till att de håller så hög kvalitet och användarvönlighet. GKB vet vad personen som utför arbetet kräver för att allt ska fungera på ett bra och effektivt sätt. Därför använder de en ny slogan: "The Worker is King". Detta är viktigt, eftersom maskinen bara på detta sätt kan leverera sportplaner som ser bra ut.