hero-image

INFINICUT® SM34 Rotorklippare

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Listpris från

260 000 kr

Exkl. moms

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

INFINICUT® SM34 rotorklippare är designad för att lyfta professionella rotorklippare till en nästa nivå.

INFINICUT® SM34 bygger på det enormt framgångsrika sortimentet av Infinicut cylinderklippare och använder många av funktionerna som cylinderklipparna erbjuder, inkl. litiumbatteri och därmed de bästa ljud- och vibrationsnivåerna.
Enkel att manövrera och designad med fokus på klippkvalitet och exakta klipphöjder.

INFINICUT® SM34 är inte bara miljövänlig utan är designad med användaren och vinnande resultat i åtanke. Den stora 2,5 kW elmotorn klarar de tuffaste förhållandena.

Den höglyftande bladprofilen säkerställer maximal effektivitet vid uppsamling av gräsklipp, torvor och skräp.

INFINICUT® SM34 ger en fullkomligt överlägsen randning jämfört med vilken annan rotorklippare som helst.

Borttagning och montering av gräskorg är enkelt och effektivt.

Ett tillgängligt transport-kit säkerställer att de bakre dragrullarna förblir fria från skador vid transporter mellan planer och arenor.

Ett justerbart borstsystem är tillgängligt för att hjälpa till att agitera och lyfta gräset före klippning.

Egenskaper

Ambassadörskund för INFINICUT® SM34 och FL34

Ambassadörskund för INFINICUT® SM34 och FL34

Aberdeen Football Club:
Vi har tagit ett stort steg framåt i vårt mål att minska utsläppen med 50 % till 2030 med köpet av batteridrivna gräsklippare från INFINICUT®. Kombinationen av en INFINICUT® SM34 rotorklippare och INFINICUT® FL34” cylinderklippare med flytande klippaggregat är en del av vår bredare hållbarhetsstrategi för "The Dons" – vilket inte bara minskar vårt koldioxidavtryck utan också bullerföroreningar.

Klubben har nyligen lagt till sin underskrift till FN:s ramverk "Sports for Climate Change" – vilket understryker deras avsikt att bli koldioxidneutral, och implementerar en plan över alla verksamhetsområden för att uppfylla detta åtagande. Ansvarig för detta och för Stadionplanen är Head Groundsperson David Nicholson, som tillsammans med sitt team på fyra nu upptäcker de många fördelarna med batterikraft.

"Från vårt allra första samtal med Bobby McDougall på INFINICUT® kunde vi se hur köpet av dessa gräsklippare skulle vara ett fantastiskt steg framåt för att minska vår bränsleförbrukning och förbättra våra gröna meriter", förklarar David. ”När vi väl hade bestämt oss för att batteri var rätt väg att gå, tog det inte lång tid att bestämma oss för INFINICUT's®.
– vi hade en demonstration av både rotormaskinen och cylinderklipparen med flytande huvud och var så imponerade att vi inte ens tittade på något annat!"

"Vi trodde att skärkvaliteten på vår tidigare bensindrivna maskin skulle vara svår att slå, men skärningen vi får från INFINICUT® SM34, tillsammans med det kraftfulla suget, är fantastiskt." En annan sak som har imponerat på David och teamet för städningen efter matchen är ljudet – eller bristen på det – från klipparna, utrustad med ett UXR-litiumbatteri. "Ibland kunde det ta en halvtimme eller mer, innan vi kunde återuppta arbetet efter en match på grund av media-intervjuer som pågick, men med SM34 kan vi vara ute och klippa direkt."

"Det är bekvämt att använda och enkelt att kontrollera. Vi kan manuellt justera klipphöjden väldigt enkelt och inställningar som gånghastighet kan alla ställas in via INFINIApp® vilket innebär att på vintern, när marken är mjukare och växten är mer sårbar, kan vi helt enkelt sakta ner och uppnå ett bättre resultat.”

I juli 2022 levererades också en INFINICUT® FL34.
"Detta har varit ytterligare ett fantastiskt köp och det flytande huvudet har utan tvekan förbättrat klippkvaliteten och i sin tur haft en riktigt positiv inverkan på växthälsan även under denna relativt korta tidsperiod.

" David avslutar, "Dessa maskiner täpper till många problem men i slutändan gör de jobben med att klippa och presentera en förstklassig yta bättre än någon annan maskin vi har använt."

INFINICUT® SM34 Design

INFINICUT® SM34 rotorklippare är designad för att lyfta professionella rotorklippare till en ny nivå.

INFINICUT® SM34 Rotary är enkel att manövrera och med en design betoning på klippkvalitet och konsistens, inte bara miljövänlig utan är konstruerad för ändamålet med användaren i åtanke.

Kraftfull 2,5Kw bladmotor för att klara de tuffaste förhållandena.

Höglyftande bladprofil säkerställer maximal effektivitet vid uppsamling av gräs och skräp efter match.

Borttagning och montering av 70L gräskorg är enkelt och effektivt.

Transporthjulen säkerställer att de bakre driv-valsarna förblir fria från skador vid transport mellan arenor.
INFINICUT® SM34 Design
INFINICUT® SM34 Sidomonterad Gräsuppsamlare.

INFINICUT® SM34 Sidomonterad Gräsuppsamlare.

INFINICUT® SM34 Gräsuppsamlare är Sidomonterad för enklare hantering.

Specifikation

  Rotorklippare

 • Maskintyp Walk Behind - Elektrisk Rotorgräsklippare
 • Arbetsbredd 860 mm
 • Klipphöjd min-max 15-50 mm
 • Rotorkniv specifikation Höglyftande knivblad för överlägsen "stripning".
 • Rotor varvtal 1000 rpm
 • System spånning 48 V
 • Specifiktion elmotorer DC motor
 • Tillgänglig kraft rotor (kkWh) 2.5
 • Tillgänglig kraft framdrivning (kkWh) 1
 • Möjliga Lithium batteri alternativ 60Ah eller 105Ah
 • Demonterbara transporthjul
 • Bluetooth kommunikation
 • Gräsuppsamlare volym 70 l
 • Tillbehör Frontrullar, Transporthjul, Turf-lifter, LED-Belysning.

Media

Om tillverkaren

INFINICUT® är utvecklade av europeiska greenkeepers för europeiska greenkeepers. Med inställningsmöjligheter som är logiska för de som använder maskinerna.

INFINICUT® möter FN:s ramverk "Sports for Climate Change" – vilket understryker deras avsikt att hjälpa alla idrotter att bli koldioxidneutrala.

TM-SYSTEMS™ De kan Vertikalskära, UltraGrooma, Vibro-borsta och skära groblad med Razor knivarna som finns på de utbytbara kasseterna från TM-SYSTEMS™.