Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
Q8 Air1 AdBlue, 1000 liter IBC

Q8 Air1 AdBlue, 1000 liter IBC

Art.nr: 690299

Q8Oils

Leveranstid: 20-22 Dagar

12 285,71 kr

Exkl. moms

Beställningsvara hos leverantör

SKAPA ETT KONTO & LOGGA IN INNAN DU HANDLAR

AdBlue produceras från en lösning av färsk urea med hög renhetsgrad. Urea produceras syntetiskt från ammoniak och koldioxid. AdBlue extraheras sedan direkt som ureasmältmassa, i en annan process än den som används för gödningsmedel. Q8s Adblue är kvalitetssäkrad enligt strikta specifikationer , så att den alltid håller samma kvalitet och renhet.

Adblue fylls på i en separat tank  för fordron från Euro 4 utrustade med SCR-teknik. Adblue minskar NOx-utsläppen för att möta de nya EU-föreskrifterna för sänkta emissioner.

Q8s Adblue säljs under varumärket Yara Air1.

AdBlue håller bäst om det förvaras i en temperatur mellan 0 och 30°C och skyddas från direkt solljus. Förpackningen måste förseglas ordentligt när den inte används. AdBlue kan frysa vid -11°C, så det är viktigt att du använder en förvaringsplats där temperaturen inte sjunker lägre än så. Om AdBlue har frusit kan det fortfarande användas när lösningen har tinat, eftersom den då återgår till ursprungstillståndet.

Förvaringsutrymmet måste vara rent och fritt från damm så att du undviker kontaminering, särskilt när ett fordon fylls på med AdBlue.

Om du köper AdBlue i förpackningar levereras produkten i förseglade förpackningar. Om du följer förvaringsinstruktionerna kan du förvara AdBlue i upp till ett år. Om du behöver förvara AdBlue längre eller i svåra förhållanden, t.ex. i en skördetröska, är det bäst att du dränerar AdBlue först eller analyserar lösningen så du ser om specifikationerna fortfarande uppfylls.

Produkttyp Adblue
ISO ISO 22241