Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
Strands Fire Fly Summer Glow LED, 10-48V DC, 140 mm
850963off22xqy7n-1024x1024[1].jpg

Strands Fire Fly Summer Glow LED, 10-48V DC, 140 mm

Art.nr: F01251273

Strands

Leveranstid: 5-7 Dagar

1 376,92 kr

Exkl. moms

Stig in i framtiden för säkerhet och stil för att bevittna ett varningsljus som aldrig tidigare skådats. Det här är Firefly Summer Glow. Designad för att fånga din uppmärksamhet med en ny, otroligt slim design. Här för att leda dig framåt.

Firefly Summer Glow är ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Detta varningsljus kommer inte bara att skapa uppmärksamhet och se till att du förblir säker och trygg oavsett arbetsutmaning. Den kommer också att förbättra utseendet på ditt fordon med en enastående glow och en otroligt slim design. Redo att ge dig som förare ett superbt varningsljus. För dig som behöver se och synas längs vägarna.

Summer Glow sträcker sig bortom sitt praktiska syfte. Den otroligt slimmade designen kommer att urskilja Firefly Summer Glow från andra varningsljus. Den slimmade designen kommer sömlöst att integreras med ditt fordons exteriör och ge dig ett nytt, futuristiskt utseende. Den är också utrustad med en unik, flytande teknologi som formar en cirkel av ljus runt varningsljuset. Vilket ger intrycket av ett viktlöst, intensivt glow i luften. En hyllning till den intensiva och iögonfallande glöden som bara en solnedgång en sensommarkväll kan skapa. Redo att guida dig framåt som en Firefly.

Detta varningsljus har fem varningsljusmönster – single flash och roterande (dag och natt) och Cruise Light mode. Vår favorit är det old-school roterande mönstret, som återskapar det klassiska utseendet hos varningsljus. Vilket skapar en unik kombination av modern teknik och en old-school look som alla älskar.

Detta varningsljus kommer i en full-size version för lastbilar och andra tyngre fordon. Varningsljuset säkerställer en snabb och sömlös installation med DIN/planmontage. Den är fullt E-godkänd enligt ECE R65 klass 1 och klass 2 och är vattentät enligt högsta IP-standard, vilket representerar en av de högsta skyddsnivåerna. Med den snabba installationsprocessen kommer Firefly Summer Glow att vara redo att guida dig framåt oavsett arbetsutmaning.

Anmärkning E-godkännande/EMC-godkännande
Effekt (W) 47 W
Färg Gul
Fäste Rörmuffar
Klassning IP67
Lyktglasfärg Klar
Serie Firefly Glow
Spänning (V) 10-48 V
Diameter (mm) 140 mm
Höjd (mm) 112 mm
E-märkt Ja
Jämförelsenr 850964
Förpackningsantal 1
Minsta orderantal 1
Minsta leverans kvantitet 1