Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
Strands LED varningsljus Cruise Light, stångmontage, orange lins, Ø140 mm
850955-2.JPG

Strands LED varningsljus Cruise Light, stångmontage, orange lins, Ø140 mm

Art.nr: F01042734

Strands

Leveranstid: 3-5 Dagar

1 063,34 kr

Exkl. moms

Det här är Cruise light, en varningsljusserie i framkant. Serien där du har total kontroll och blir ett med Cruise Light orangea glow.

Med Cruise Light  kommer du bli sedd i ett helt nytt ljus. Serien innehåller roterande varningsljus i 11 olika modeller med upp till 12 varningsljusmönster där Cruise Light är ett av dem. Med uppgift att uppmärksamma omgivningen om din närvaro. Bli ett med din passion och följ Cruise Light orangea glow i trafiken, reflekterandes över husväggarna genom städerna, längs gatorna och ut på de mörka motorvägarna.

Varningsljusen kommer i mörk, orange eller klar lins och ger en tilltalande stylingeffekt på ditt fordon. Serien är fullt E-godkänd och har en slimmad design, skapad för att passa alla typer av kommersiella fordon. Varningsljusen är lätta att montera och passar standardmontering. Beroende på modell har du tre olika monteringsalternativ – planmontage, stångmontage och magnet/ciggpluss. Kan användas tillsammans eller separat på alla typer av kommersiella fordon i olika arbetssituationer som vägbyggen, transport av gods eller på platsen vid trafikolyckor.

Oavsett vilket fordon du kör eller vilken arbetssituation du står inför, kommer Strands Lighting Divisions unika 3-åriga funktionsgaranti att göra ditt arbete säkrare. Välj rätt varningsljus för ditt ändamål och bli ett med Cruise Light orangea glow. Redo att förändra marknaden med unika funktioner.

CRUISE LIGHT EFFEKT

Med Cruise Lights egenskaper ökar du din synlighet i trafiken och får en tilltalande stylingeffekt med upp till 12 olika varningsljusmönster – där Cruise Light orangea glow är ett av dem.

TÄCKER ALLA BEHOV

Cruise Light roterande varningsljus finns i 11 olika modeller och i mörktonat, orange eller klart glas. Serien är unik på grund av sitt stora användningsområde och kan både användas tillsammans och var för sig på alla typer av kommersiella fordon som bärgningsbilar eller asfaltbeläggningsmaskiner. Serien används i olika arbetssituationer som till exempel vägarbeten, transportering av gods eller på plats vid trafikolyckor.


E-GODKÄND OCH 3-ÅRS FUNKTIONSGARANTI

När du använder Cruise Light-serien garanterar vi synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Alla storlekar är fullt E-godkända och kommer med Strands Lighting Divisions unika 3-åriga funktionsgaranti.

3 OLIKA MONTERINGSALTERNATIV

Serien kommer i slimmad design, skapad för att passa alla typer av kommersiella fordon. Enkel att montera och beroende på modell finns det tre olika monteringsalternativ – stångmontage, planmontage eller magnet/ciggplugg.

Anmärkning ECE R10
Anslutning DIN
Drifttemperatur -40°C - +65°C
Husfärg Svart
Husmaterial Aluminium
IP-klassning 67
Ljusfärg Orange
Lyktglasfärg Orange
Lyktglasmaterial Polykarbonat
Serie Strands Cruise Light
Spänning (V) 10-48V DC V
Höjd (mm) 131 mm
ADR-godkänd Nej
E-märkt Ja