Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
Strands Siberia, kabelsats, 3x DT

Strands Siberia, kabelsats, 3x DT

Art.nr: F01022858

Strands

Leveranstid: 3-5 Dagar

593,63 kr

Exkl. moms

Siberia kabelsats 3x DT är anpassade för alla Strands extraljus och fungerar utmärkt för inkoppling av extraljus/LED-ramper med maxkonsumtion på 3x 156W med DT-kontakter, och totalt max 480W om DT-kontakter klipps av. Kabelsatsen ger dig stora möjligheter att utföra en professionell montering.

Med Siberia kabelsats proffs 3x DT får du med en adapterkabel som gör det möjligt att gå från en fyrpolig till tvåpolig DT-kontakt. Det tillkommer också ytterligare en kabel, en blå kabel (Signal 87A), som gör det möjligt att skicka ut ström till ett positionsljus exempelvis. Den används när du byter till ett multifunktionsrelä.

Runt kabelsatsen och DT-kontakten ryms en skyddslang för att skydda både för slag och slitage samt mot smuts och vatten.

För att göra en professionell montering får du med två vattentäta, krympbara skarvhylsor och en slangklämma. Detta om du behöver klippa av kabeln av olika anledningar. Skarvhylsorna gör det möjligt att göra en säker och tät förslutning efteråt och slangklämman återansluter skyddsslangen. Om du behöver klippa av kabeln, klipp minst 50 cm från relät för att skydda kabeln från väta.

EXTRA SKYDD

Det nordiska klimatet skapar både möjligheter och faror för fordonet ute på vägarna. Då är det extra viktigt att skydda det vi håller kärt. Låt oss presentera kabelsatsen som är utrustad med en skyddslang för att ge ett extra skydd för dina kablar och DT-kontakt. Skyddslangen ger ett mekaniskt skydd – från slitage till smuts och vatten. Allt för att du ska kunna känna dig trygg på din resa.

FLER ALTERNATIV

En betydande fördel är att ha tillgång till fler användningsområden i en produkt. Med Siberia kabelsats proffs 3x DT får du med en signalkabel (brun 86) som kopplar ihop relät med Canbus Interface. Om bilen inte berörs av Canbus plockar man signalen direkt från bilens helljus med denna kabel. Det tillkommer ytterligare en kabel, Output 2 (blå 87A) som används för att kunna styra ytterligare en signal som till exempel positionsljuset på Siberia och Dark Knight-serien. Output 2 används vid användande av XBB.

SKAPAR STORA MÖJLIGHETER

Med den nya Siberia kabelsats proffs 3x DT får du fler möjligheter. Från kabelsatsen kommer en tvåpolig DT-kontakt och eftersom både Siberia och Dark Knight-serien använder fyrpoliga DT-kontakter på grund av dubbla positionsljus skickas det med en adapterkabel för att konvertera från fyrpolig till tvåpolig DT-kontakt. På adapterkabeln finns det också två lösa kablar som används för att ge ström till positionsljuset. DT-kontakten är bara anpassad för en konsumtion på 156W och om man ska koppla in fler som förbrukar mer än 156W klarar denna kabelsats sammanlagt upp till max 480W om DT-kontakten klipps av. Kan till exempel användas till Siberia DR LED BAR 42” och 52”.

PROFFSIG MONTERING

Med denna kabelsats är det enkelt att göra en professionell montering. Om du till exempel är i behov av att klippa kabeln om du inte har utrymme för den kan du enkelt göra det nu. Det tillkommer nämligen två vattentäta, krympbara skarvhylsor och en slangklämma för att du enkelt ska kunna göra en säker och tät förslutning. Då kan du klippa av kabeln där du behöver och sedan försluta den igen. Men det är viktigt att du klipper 50 cm från relät för att säkerställa att den inte kommer i kontakt med väta.

Serie Strands Siberia