Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
Strands strålkastare Siberia Night Ranger 9" LED, duo positionsljus, vit/gul, 170W
N50P5329.jpg
809188_img-3-1024x1024.webp

Strands strålkastare Siberia Night Ranger 9\" LED, duo positionsljus, vit/gul, 170W

Art.nr: 1007809188

Strands

Leveranstid: 3-5 Dagar

2 125,09 kr

Exkl. moms

Passion i varje detalj.

Vi har tagit den extremt omtyckta looken och prestandan från vår Siberia LED-bar och förvandlat den till ett extraljus. Den ultimata presentationen av vårt varumärkes signum. Siberia NR, Night Ranger, ger en körupplevelse som inte lämnar föraren oberörd. Perfekt för varierad körning – både på motorvägar, landsvägar och skogsvägar.
En ny familjemedlem i Siberia-serien som verkligen förhöjer utseendet på ditt fordon med en modern, rå design. Kommer med ett duo positionsljus som ger dig en optimal ljuseffekt och ett otroligt utseende. Innovation, design och prestanda som du aldrig har upplevt förut – kommer dessutom med tryggheten från vår treåriga funktionsgaranti.

Finns i två modeller – Night Ranger (klar lins) och Bush Ranger (gul lins). Varje modell finns i både 7 ”och 9”. Båda modellerna är E-godkända.

  • E-godkänd
  • Duo positionsljus
  • Optimerad ljusbildSIBERIA-DESIGNEN

Vår passion ligger i detaljerna, de små elementen som utgör den avgörande skillnaden i resultatet. Att sammanföra dem på ett perfekt sätt är nyckeln till att skapa verkliga spelväxlare. Med Siberias extraljus får du precis det – en visuellt tilltalande estetik. En rå och modern design kombinerad med ett positionsljus som ger en komplett upplevelse. Siberia lyfter inte bara utseendet på ditt fordon, utan också din entusiasm, och erbjuder en säkerhet som sträcker sig bortom det vanliga.

 LEGENDARISK LJUSBILD

Maximal ljuseffekt. Siberia ger dig effektivitet på helt nya nivåer, på alla vägar och under alla förhållanden. Perfekt för varierad körning. Kraften hos LED-dioderna utökar synfältet i en perfekt balans mellan längd och bredd.DUO POSITIONSLJUS

Orange eller vitt? Vilken färg är du? Duo positionsljuset gör det möjligt att välja. Oavsett vad du väljer – positionsljuset ger dig en tilltalande ljuseffekt, perfekt placerad i en cirkel med en brytande linje i mitten.

HÅLLBARA MATERIALVAL

Linsen är gjord av gul PC (polykarbonat), ett extremt starkt material med bra ljusöverföring som skyddar dioderna från stenskott och väder. Det starka svarta aluminiumhöljet tål salt och andra påfrestningar från det hårda nordiska klimatet.

Hero imageAnmärkning ECE R10
Anslutning DT-4
Drifttemperatur -30°C - +65°C
Färg Klar
Husfärg Svart
Husmaterial Aluminium
Hållarmaterial Rostfritt stål
IP-klassning 67, 69K
kelvin 6000
Kontrolltecken ECE R112 R7
Lamptyp Osram
Ljusfärg Vit / Orange
Ljusflöde, faktiskt 13377 lm
Ljusflöde, teoretiskt 20400 lm
Lyktglasfärg Klar
Lyktglasmaterial Polykarbonat
Modell SIBERIA Night Ranger 9 "
Serie Strands Siberia
Spänning (V) 9-32V DC V
Utförande Med positionsljus (vitt och gult)
Diameter (mm) 228,6 mm
Höjd (mm) 228.6 mm
Höjd med fäste 249.3 mm
Kabellängd (mm) 500 mm
Längd (mm) 228.6 mm
Enligt förordningen ECE R112. R7
E-märkt Ja