Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
Strands strålkastare Siberia Bush Ranger 7" LED, duo positonsljus, gul/gul, 80W
809189.gif
809189.jpg
809189_BR7-2[1].jpg
809189_BR7-1[1].jpg

Strands strålkastare Siberia Bush Ranger 7\" LED, duo positonsljus, gul/gul, 80W

Art.nr: 1007809189

Strands

Leveranstid: 3-5 Dagar

1 571,72 kr

Exkl. moms

Passion i varje detalj.

Vi har tagit den extremt omtyckta looken och prestandan från vår Siberia LED-bar – och förvandlat den till ett extraljus. Den ultimata presentationen av vårt varumärkes signum. Siberia BR, Bush Ranger, ger en körupplevelse som inte lämnar föraren oberörd. Den gula linsen är perfekt för tuff terrängkörning eller för alla som söker en unik, gul look.
En ny familjemedlem i Siberia-serien som verkligen förhöjer utseendet på ditt fordon med en modern, rå design. Kommer med ett duo positionsljus som ger dig en optimal ljuseffekt och ett otroligt utseende. Innovation, design och prestanda som du aldrig har upplevt förut – kommer dessutom med tryggheten från vår treåriga funktionsgaranti.

Finns i två modeller – Bush Ranger (gul lins) och Night Ranger (klar lins). Varje modell finns i både 7 ”och 9”. Night Ranger (klart glas) är E-godkända.

  • Gul lins
  • Duo positionsljus
  • Optimerad ljusbild


DETALJFOKUS

Vi är besatta av detaljer. De små sakerna som betyder allt för slutresultatet. Att perfekt föra dem samman och ge liv till en riktig game-changer. Med Siberia extraljus får du just det. Den mest tilldragande looken. Rå och modern design med ett positionsljus som gör helheten fulländad. Siberia lyfter ditt fordon, boostar din passion och ger dig säkerhet utöver det vanliga.

GUL LINS

Maximal ljuseffekt. Siberia ger dig effektivitet på helt nya nivåer, på alla vägar och under alla förhållanden. Den gula linsen gör den perfekt för tuff off road-körning – eller för dig som vill ge ditt fordon en unik look. Det gula ljuset fungerar särskilt väl i röriga miljöer, då detaljerna blir lättare att urskilja. Kraften från LED-dioderna utökar synfältet i en perfekt balans mellan längd och bredd.


DUO POSITIONSLJUS

Orange eller vitt? Vilken färg är du? Duo positionsljuset gör det möjligt att välja. Oavsett vad du väljer – positionsljuset ger dig en tilltalande ljuseffekt, perfekt placerad i en cirkel med en brytande linje i mitten.

HÅLLBARA MATERIALVAL

Linsen är gjord av gul PC (polykarbonat), ett extremt starkt material med bra ljusöverföring som skyddar dioderna från stenskott och väder. Det starka svarta aluminiumhöljet tål salt och andra påfrestningar från det hårda nordiska klimatet.

Hero image

Anmärkning ECE R10
Anslutning DT-4
Drifttemperatur -30°C - +65°C
Färg Klar/Gul
Fäste Rostfritt stål
Husfärg Svart
Husmaterial Aluminium
Hållarmaterial Rostfritt stål
IP-klassning 67, 69K
kelvin 3568
Kontrolltecken ECE R10
Lamptyp Osram
Ljusfärg Vit / Orange
Ljusflöde, faktiskt 3584 lm
Ljusflöde, teoretiskt 9600 lm
Lyktglasfärg Gul
Lyktglasmaterial Polykarbonat
Modell SIBERIA Bush Ranger 7 "
Serie Strands Siberia
Spänning (V) 9-32V DC V
Diameter (mm) 178 mm
Höjd (mm) 178 mm
Höjd med fäste 194.7 mm
Längd (mm) 178 mm
E-märkt Nej
Jämförelsenr Strands 809189