Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
Gys Trådlös batteriövervakare
image[1]
image[1]
image[1]

Gys Trådlös batteriövervakare

Art.nr: F01265319

GYS

Leveranstid: 2-4 Dagar

291,62 kr

Exkl. moms

Beskrivning

Med GYS batteriövervakare får du en avancerad och bekväm lösning för att övervaka och hantera dina batterier på ett smidigt sätt. Denna innovativa produkt är utformad för att ge dig full kontroll över batteriladdningen och tillståndet, allt via din smartphone och Bluetooth.

Trådlös Anslutning via Bluetooth
Det som gör GYSbatteriövervakare så praktiskt är dess trådlösa anslutning via Bluetooth-teknologi. Genom att enkelt para ihop den med din smartphone kan du övervaka dina batterier.

Övervaka Batteriladdningen i Realtid
Med den dedikerade mobilappen kan du följa batteriladdningen i realtid. Du får information om laddningsström, spänning och laddningsstatus direkt på din telefon. Detta gör det enkelt att se när dina batterier är fulladdade och klara för användning.

Tillgång till Historisk Data
Utöver realtidsinformationen ger GYS batteriövervakare också tillgång till historisk data om dina batterier. Du kan enkelt granska laddningshistoriken och se hur batterierna har presterat över tid. Detta kan vara användbart för att identifiera eventuella problem eller för att optimera laddningsprocessen.

Batteriövervakaren klarar blöta, AGM,EFB,GELbatterier med kapacitet från 7 till 230 Ah. 100% kompatibel med alla bly-syra batterier.

Volt: 12/24
Vikt: 0,4 Kg