Produkten har lagts till i din varukorg

Pressrelease

Vi är officiell distributör av GrainSense i Sverige!

Nu kan vi berätta att Farmers First har blivit officiell distributör av GrainSense, en ny teknik som ger dig möjlighet att ha ett laboratorium i silon, på tröskan eller i handen ute på åkrarna.
GrainSense ger lantbrukare en snabb och exakt mätning av fukt-, protein-, kolhydrat- och oljehalt i sina grödor, vilket ger bättre kontroll i beslut om skörd, lagring och utfodring. Enheterna är enkla att använda och att koppla upp till GrainSense molntjänst som lagrar all data. De här produkterna sparar både tid och ger bättre förutsättningar för att ta strategiska beslut.
"Vi är glada att samarbeta med GrainSense för att ta denna innovativa teknik till svenska lantbrukare", sa Roger Wahlberg, grundare av Farmers First. "GrainSense-analysatorn är ett utmärkt tillskott till vår produktportfölj, och vi är övertygade om att den kommer att hjälpa lantbrukare att optimera sina grödor och öka lönsamheten. Med detta nya partnerskap är företaget redo för att möta den ökande efterfrågan på tekniska lösningar för lantbruket i Sverige.
"Farmers First har liksom vi ett mål att leverera innovativa lösningar som möter lantbrukarnas behov", sa Riku Niemelä, VD för GrainSense. "Vi är glada att arbeta med dem för att nå ut till marknaden i Sverige och hjälpa fler lantbrukare att optimera sina verksamheter."
 
GrainSense-analysatorn finns nu tillgänglig att beställa via Farmers Firsts webbhandel och du får självklart hjälp med att komma igång och att montera de fasta enheterna, dessutom sköts servicen av deras verkstadsnätverk runtom i landet. Läs mer om produkterna på vår webb eller kontakta oss via telefon 040-22 32 50 alternativt sales@farmersfirst.se för mer information.

Om GrainSense

GrainSense är ett finskt AG-tech-företag som specialiserar sig på mätenheter för spannmålsanalyser att ha i fält, på tröskan eller i sin silo hemma på gården. Den populära GrainSense-analysatorn, möjliggör för lantbrukare att snabbt och exakt mäta fukt-, protein-, kolhydrat- och oljeinnehåll i sina grödor. Med denna information kan lantbrukare fatta kunskapsdrivna beslut om t.ex. skörd och torkning.