hero-image

Frontloader T series

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

MX T-serien består av 10 modeller i stilren modern design och de ger ultimat prestanda, produktivitet och komfort. Frontlastarens hydraulsystem är helt integrerade: rena linjer och skyddad mekanik som uppfyller alla tillförlitlighets- och prestanda krav som ställs för vardagliga uppgifter. Integreringen av hydraulsystemen är inte bara estetisk utan tjänar också till att skydda dem från skador och smuts, vilket säkerställer en längre livslängd. Design som tjänar produktens livslängd. Lastarens design integrerar den mekaniska parallelföringen. Som ett resultat hindrar ingenting operatörens sikt. Lastarens struktur har utformats för att garantera en lång livslängd och hög motståndskraft mot vridning tack vare en optimerad kraftfördelning och dess tredubbla svetsade tvärstycken.

Funktioner
 • Parallellföring genom hydraulisk kompensation. Skopvinkeln bibehålls automatiskt av två hydrauliska kompensationskolvar, perfekt integrerade och permanent kopplade till tilt kolvarna.
 • Lastarens länkage och storleken på tilt cylindrarna har utformats för att säkerställa en exceptionell tippvinkel.
 • Parkeringsställen är helt integrerade i lastararmarna och har sin egen enkla och effektiva lås-/upplåsningsmekanism.
 • Frontlastarfästet är ryggraden i traktorn/lastarenheten. MX underramsfäste är speciellt utvecklat för varje enskild traktormodell och är designat för att fördela belastningar jämnt över traktorns struktur.
 • Beroende på traktor och preferenser kan olika kontrollsystem väljas; vajer, lågtrycksservo eller elektronisk styrning.
 • Val av redskapsbärare; MX, Euro eller en kombination av Euro/Sms.
 • Ett antal individuella val av utrustning och funktioner är möjliga.
 • Media

  Om tillverkaren

  Sedan 1951 har MX stöttat lantbrukare genom att göra deras arbete enklare. Som Frankrikes största och Europas näst största tillverkare av traktorlastare är de representerade över hela världen. Deras breda produktlinje består av lastare, styrningar, hanteringsverktyg, distributionsverktyg, foderutrustning, vikter, stötfångare, frammonterade kopplingar. Oavsett din verksamhet erbjuder MX skräddarsydda lösningar som är anpassningsbara efter dina behov.