hero-image

U506

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Smidiga och effektiva arbetsdagar med den kraftfulla frontlastaren MX U506!
Med en imponerande lyftkapacitet på upp till 1430 kg och en lyfthöjd på 3,70 meter är denna frontlastare utformad för att hantera de vardagliga arbetsuppgifterna med lätthet. Med flera smarta funktioner gör den jobbet enklare och smidigare så att du kan spara tid och pengar utan att kompromissa med säkerheten.

Kraftfull lyftkapacitet

Oavsett om du utfodrar, mockar eller hanterar saker i ladan är dessa lastare utrustade för att hantera dina dagliga behov med lätthet. Med en robust design och pålitlig prestanda är de byggda för att klara tung användning och säkerställa produktivitet i upp till 750 timmar per år. De är designade för effektiva och pålitliga hanteringslösningar som möter kraven från dina dagliga körningar.

Lägre bränsleförbrukning och slitage med smidig av-/påkoppling

Att koppla av lastaren från traktorn minskar både bränsle- och oljeförbrukning samt slitage på framdäcken. Med MX FITLOCK 2+-systemet blir av- och påkoppling smidig och hållbar, vilket sparar tid och ökar effektiviteten. Detta system med automatisk låsning kräver bara att föraren kliver ur hytten en gång, vilket är 30 sekunder snabbare än andra system. Tydliga låsningsindikatorer förbättrar säkerheten, vilket gör arbetet både enklare och tryggare.
Lägre bränsleförbrukning och slitage med smidig av-/påkoppling

Förbättrad sikt, säkerhet och komfort

Genom att sänka det mekaniska parallellogrammet och tvärbalken har MX prioriterat en god sikt för föraren och säkerställt att föraren har en klar vy över sin omgivning. Detta förbättrar inte bara säkerheten utan minskar också belastningen på föraren och främjar komforten under långa arbetspass. I jämförelse med konkurrenterna kan det skilja 6 cm ner till MX-lastaren som ger bättre sikt. Dessutom är lyftkolvarna placerade högre upp på MX-lastarna än på motsvarande andra lastare, vilket gör att det är ett större utrymme ner till stänkskydden så att det inte finns någon risk för kollision mellan dem.

Egenskaper

Enkel anslutning med EASY-PLUG

Att ansluta slangar för tredje funktion på redskapet har varit en omständlig uppgift. För att kunna koppla till redskapets hydraulfunktions slangar, måste hydraultrycket i lastarens system neutraliseras (= 0 bar) från förarplatsen. Men med EASY-PLUG-handtaget som är lättillgängligt från framsidan av lastaren, kan hydraultrycket enkelt sänkas till 0 med det 100 % mekaniska systemet och tillkopplingen av redskapets hydraulik blir både enklare och tidsbesparande.

Förbättrad säkerhet och effektivitet med bättre synlighet

Sikten försämras när frontlastaren lyfts, vilket utgör potentiella faror som oftast försämrar effektiviteten när förarens sikt över frontlastarjobbet försämras. MX har noga tänkt igenom hur sikten med höjd frontlastare kan förbättras. En detalj som ofta skymmer förarens sikt är frontlastarens parkeringsställ, därför har MX utrustat sina lastare med parkeringsställ som är integrerade och skyddade samt fälls snyggt in i lastarens profil. Det förbättrar inte bara sikten för föraren, designen är estetiskt tilltalande och säkerställer en ren finish. Dessutom bibehålls optimal arbetshöjd, vilket ger bästa möjliga sikt utan att ge avkall på funktionalitet, säkerhet eller effektivitet.
Maximerad produktivitet och livslängd

Maximerad produktivitet och livslängd

Att ha en kompakt design på lastaren gör det nödvändigt att ha ett bra skyddssystem. På denna modell kan du maximera din produktivitet och undvika risker för skador på hydrauliken och elektroniken som skyddas med dubbellagrade slangar, fullt skyddade inuti lastarens arm, tillsammans med två klämmor för att styra och skydda lastarslangarna. Med det slitstarka skyddande nylonskiktet förbättras inte bara designen utan också livslängd, säkerhet och produktivitet blir bättre.

Ansträngningsfri urlastning med AUTO-UNLOAD

AUTO-UNLOAD gör att det går att öppna och tömma samtidigt så att det blir en enkel urlastning. Med hjälp av E-PILOT S tumhjul, blir det enklare att spara tid och smidigare att utföra repetitiva uppgifter. Med denna funktion förbättrar MX inte bara effektiviteten utan förenklar också uppgifterna, vilket säkerställer smidigare körningar och gladare förare.
Ansträngningsfri urlastning med AUTO-UNLOAD
Automatiserad nivellering effektiviserar jobbet

Automatiserad nivellering effektiviserar jobbet

AUTO-LEVEL från MX är perfekt för att öka effektiviteten. Denna funktion erbjuder automatisk positionering av redskap, vilket gör det möjligt för redskap att enkelt återpositioneras till en förvald position. Genom att automatisera nivelleringsprocessen kan föraren fokusera på andra uppgifter och effektivisera körningen. Med AUTO-LEVEL går precision och effektivitet hand i hand och säkerställer optimal prestanda med minimal ansträngning.

Beprövad styrka och kvalitet

Lastaren är utformad med en robust struktur med gjutna vridpunkter, och varje frontlastare genomgår tester för att säkerställa 100 % kvalitet innan den levereras. MX:s engagemang för excellens slutar inte där utan de bibehåller optimal traktorprestanda genom att ha mycket utrymme runt framhjulen. Det säkerställer en problemfri integration med framaxeln, däck och stänkskärmar så att den fungerar bra i alla uppgifter.

Spara tid och energi på till- och frånkoppling

Det är verkligen ineffektivit att ständigt kliva ner från sin hytt för att koppla och frånkoppla redskap, det stör både arbetsflödet och tar energi. Med FITLOCK 2+, blir koppling och frånkoppling effektivare med automatiska låsningssystem som styrs av ett bekvämt placerat handtag. Eftersom detta system bara kräver att föraren kliver ur hytten en gång till skillnad från konkurrerande varumärken vars system kräver att föraren kliver i och ur traktorn två gånger går det 30 sekunder snabbare med MX-lastaren. Dessutom, med tydliga och effektiva låsningsindikatorer, ökar säkerheten betydligt. Med FITLOCK 2+ systemet kan man därför spara in värdefulla minuter och bli effektivare. Dessutom säkerställer förbättrade säkerhetsåtgärder lugn och ro under hela arbetet.

Kompatibel med ett brett utbud av traktorer

MX-lastarna är kompatibla med ett brett utbud av traktormärken vilket säkerställer optimal prestanda och tillförlitlighet, stödda av noggranna hållbarhetstester för varje ny traktor. Med full kompatibilitet av MX-frontlyften, integreras den problemfritt med olika traktormärken, vilket förbättrar funktionaliteten utan kompromisser. Det är också möjligt att välja bland över 42 färgalternativ för att perfekt matcha din traktor/lastarkombination och lägga till en personlig touch på din maskinpark.
Kompatibel med ett brett utbud av traktorer
Se bra ut i mörkret (tillval)

Se bra ut i mörkret (tillval)

Att ha bra sikt i mörkret är en nyckelfaktor för att minska risken för misstag. Den kraftfulla belysningen (800 lumen) är strategiskt placerad under lastarens arm för problemfri drift i svagt ljus och vid dåligt upplysta byggnader. Dessutom är den extra belysningen integrerad med traktorns befintliga lampor, vilket förbättrar synligheten för redskapets position (t.ex. skopblad, MANUBAL-tänder) och lasten själv (balar, gödsel, pallar osv.). Detta förbättrar avsevärt synligheten, säkerheten och effektiviteten vid arbete sent på natten.

Specifikation

  Allmänt

 • Typ av lastare Frontlastare för dagligt professionellt bruk
 • Nominell traktoreffekt 50-120 hkr
 • Valbar lastarkontroll E-Pilot S (elektronisk joystick), FlexPilot (lågtryck servo), ProPilot (kabel)
 • Dimensioner

 • Vikt utan redskap/utrustning 533 kg
 • Frontlastare

 • Max lyfthöjd vid redskapets vridpunkt 3700 mm
 • Lyftkapacitet redskapets vridpunkt genom hela lyftområdet 1700 kg
 • Lyftkapacitet 800 mm från vridpunkt, max lyfthöjd 1430 kg
 • Parallellföring
 • Parallelföringssystem Mek.
 • Tömningsvinkel på full höjd 52 degree
 • Max uppåtvinkling vid marknivå 47 degree
 • Undergrävning 200 mm
 • Möjliga redskapsfästen MX/EURO, EURO/SMS, EURO/SIGMA 4,EURO/TENIAS
 • Elektronik

 • Arbetsljus Som tillval
 • Auto avlastning Som tillval
 • Auto level Som tillval
 • Hydraulik

 • EasyPlug dekomprimering 3e funktion Som tillval
 • 3e funktion Som tillval
 • 4e funktion Som tillval

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

Sedan 1951 har MX stöttat lantbrukare genom att göra deras arbete enklare. Som Frankrikes största och Europas näst största tillverkare av traktorlastare är de representerade över hela världen. Deras breda produktlinje består av lastare, styrningar, hanteringsverktyg, distributionsverktyg, foderutrustning, vikter, stötfångare, frammonterade kopplingar. Oavsett din verksamhet erbjuder MX skräddarsydda lösningar som är anpassningsbara efter dina behov.