hero-image

TX400

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

MX TX400-serien består av 3 frontlastare modeller för traktorer med motorer över 170 hk. MX TX 400 är tillverkad i Frankrike.
Smidig drift med hydrauliskt parallelogram

Smidig drift med hydrauliskt parallelogram

Den patenterade hydrauliska parallellföringen (HCP) ger extra kraft och en stabil redskapsvinkel vid höjning och sänkning av lastaren. HCP-systemet förbättrar prestandan genom att hantera tyngre laster utan att kompromissa med stabiliteten. Det minskar behovet av justeringar, sparar tid och energi, och ger en jämn och pålitlig funktion för repetitiva arbetsmoment med hög precision.

En armstruktur som utstrålar styrka och hållbarhet

Armarna är konstruerade av två sammansvetsade "U"-formade profiler, tillverkade av 6 mm tjockt HLE-stål. Med en sammansatt bredd på 100 mm, erbjuder denna design en ojämförlig hållbarhet och motståndskraft för att klara av de tuffaste uppgifterna på gården, dag efter dag.
En armstruktur som utstrålar styrka och hållbarhet
Förbättrad sikt, säkerhet och komfort

Förbättrad sikt, säkerhet och komfort

HCP:n är placerad under lastaren, vilket säkerställer fri sikt över omgivningarna från hytten. Detta förbättrar inte bara säkerheten utan minskar också belastningen på föraren och främjar komforten under långa arbetspass. Dessutom är lyftkolvarna placerade högre upp på MX-lastarna än på motsvarande andra lastare, vilket gör att det är ett större utrymme ner till stänkskydden så att det inte finns någon risk för kollision mellan dem.

Egenskaper

Kraftfulla och underhållsfria lyftcylindrar

Kraftfulla och underhållsfria lyftcylindrar

Den här frontlastaren har lyftcylindrar som levererar imponerande kraft. Cylindrarna är kopplade med massiva rör som skyddar mot stötar och slag, vilket gör att underhållskostnaderna minskar under hela lastarens livstid.

Redskapsfäste med automatisk låsning/upplåsning

TX-frontlastaren har en specifik redskapsbärare med FAST-LOCK hydraulisk låsning som standard. Detta automatiska lås- och upplåsningssystem gör det enkelt och smidigt att byta redskap, vilket sparar både tid och ansträngning. Beroende på vilken modell du väljer, kan du även koppla på redskap avsedda för teleskopiska gaffeltruckar, vilket ger enastående mångsidighet för att hantera olika uppgifter på gården.
Redskapsfäste med automatisk låsning/upplåsning
Robusta och hållbara vridpunkter

Robusta och hållbara vridpunkter

Den här frontlastaren är utrustad med ARCOR-behandlade sprintar som ger exceptionell slitstyrka. Skyddade smörjnipplar säkerställer att underhållet blir enkelt och effektivt, medan bussningar med smörjsystem ser till att allt löper smidigt. Dessutom finns det ett låsningssystem för sprintar som förhindrar vridning, vilket ytterligare ökar stabiliteten och livslängden på din frontlastare.

Skyddande hydraulkomponenter

Frontlastaren är utrustad med hydraulik av högsta kvalitet och utmärkt skydd. Alla hydrauliska delar är integrerade i armen för bättre sikt och skydd mot stötar. Hydrauliksystemet, inklusive fjädring och extra funktioner, skyddas av ett dubbelt hölje på lastarens tvärbom. Standardutrustning inkluderar två slagskyddsventiler, slitstarka nylonmantlade hydraulslangar och polyuretanskyddat elkablage. Den robusta konstruktionen står emot extrema utomhusförhållanden och säkerställer topprestanda på gården.
Skyddande hydraulkomponenter
Ansträngningsfri urlastning med AUTO-UNLOAD

Ansträngningsfri urlastning med AUTO-UNLOAD

AUTO-UNLOAD gör att det går att öppna och tömma samtidigt så att det blir en enkel urlastning. Med hjälp av E-PILOT S tumhjul, blir det enklare att spara tid och smidigare att utföra repetitiva uppgifter. Med denna funktion förbättrar MX inte bara effektiviteten utan förenklar också uppgifterna, vilket säkerställer smidigare körningar och gladare förare.

Automatiserad nivellering effektiviserar jobbet

AUTO-LEVEL från MX är perfekt för att öka effektiviteten. Denna funktion erbjuder automatisk positionering av redskap, vilket gör det möjligt för redskap att enkelt återpositioneras till en förvald position. Genom att automatisera nivelleringsprocessen kan föraren fokusera på andra uppgifter och effektivisera körningen. Med AUTO-LEVEL går precision och effektivitet hand i hand och säkerställer optimal prestanda med minimal ansträngning.
Automatiserad nivellering effektiviserar jobbet

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

Sedan 1951 har MX stöttat lantbrukare genom att göra deras arbete enklare. Som Frankrikes största och Europas näst största tillverkare av traktorlastare är de representerade över hela världen. Deras breda produktlinje består av lastare, styrningar, hanteringsverktyg, distributionsverktyg, foderutrustning, vikter, stötfångare, frammonterade kopplingar. Oavsett din verksamhet erbjuder MX skräddarsydda lösningar som är anpassningsbara efter dina behov.