hero-image

T417

Kontakta oss
Kontakta mig

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Tack för ditt intresse!

Vi på Farmers First hör av oss!

Ett fel inträffade!

Ett fel inträffade, försök igen

Pris

Här kan du se våra färdiga paket och är du inloggad ser du rätt pris istället för listpris. Har du andra önskemål om maskinutrustning? Kontakta våra produktspecialister för skräddarsydda lösningar.

Bygg din egen

Kontakta gärna oss via mail sales@farmersfirst.se, över telefon 040-22 32 50 eller om du hellre vill använda "Boka ett möte"-knappen för att komma i kontakt med en produktexpert för att få hjälp med att konfigurera en maskin som passar dig och dina behov eller om du vill ha mer maskininformation, prisuppgifter och information om våra servicelämnare.
-Hjärtligt Välkommen med alla dina frågor och undringar.

Skapa konto eller logga in för att ta del av vårt erbjudande!

Logga in Skapa konto

Beskrivning

Kraftfulla frontlastaren MX T417 - perfekt för de mest extrema arbetsförhållandena!
Med en imponerande lyftkapacitet på upp till 2650 kg och en lyfthöjd på 4,60 meter är denna frontlastare utformad för att hantera de mest extrema arbetsförhållandena med lätthet. Med flera smarta funktioner gör den jobbet enklare och smidigare så att du kan spara tid och pengar utan att kompromissa med säkerheten.
Lägre bränsleförbrukning och slitage med smidig av-/påkoppling

Lägre bränsleförbrukning och slitage med smidig av-/påkoppling

Att koppla av lastaren från traktorn minskar både bränsle- och oljeförbrukning samt slitage på framdäcken. Med MX FITLOCK 2+-systemet blir av- och påkoppling smidig och hållbar, vilket sparar tid och ökar effektiviteten. Detta system med automatisk låsning kräver bara att föraren kliver ur hytten en gång, vilket är 30 sekunder snabbare än andra system. Tydliga låsningsindikatorer förbättrar säkerheten, vilket gör arbetet både enklare och tryggare.

Smidig drift med hydrauliskt parallelogram

Den patenterade hydrauliska parallellföringen (HCP) ger extra kraft och en stabil redskapsvinkel vid höjning och sänkning av lastaren. HCP-systemet förbättrar prestandan genom att hantera tyngre laster utan att kompromissa med stabiliteten. Det minskar behovet av justeringar, sparar tid och energi, och ger en jämn och pålitlig funktion för repetitiva arbetsmoment med hög precision.
Smidig drift med hydrauliskt parallelogram
Snabb och hållbar inkoppling av hydraulik och elektronik

Snabb och hållbar inkoppling av hydraulik och elektronik

MACH System® är en smart lösning som gör det enkelt och snabbt att koppla på hydraulik och elledningar på traktorn. Det här förseglade systemet sparar tid och energi, eftersom du inte behöver krångla med att ansluta eller koppla bort slangarna individuellt varje gång eller behöva oroa sig för läckage eller smuts. Med MACH System® blir jobbet effektivare och samtidigt förbättrar det maskinen prestanda och hållbarhet.

Förbättrad sikt, säkerhet och komfort

HCP:n är placerad under lastaren, vilket säkerställer fri sikt över omgivningarna från hytten. Detta förbättrar inte bara säkerheten utan minskar också belastningen på föraren och främjar komforten under långa arbetspass. Dessutom är lyftkolvarna placerade högre upp på MX-lastarna än på motsvarande andra lastare, vilket gör att det är ett större utrymme ner till stänkskydden så att det inte finns någon risk för kollision mellan dem.
Förbättrad sikt, säkerhet och komfort

Egenskaper

Spara tid och energi på till- och frånkoppling

Det är verkligen ineffektivt att ständigt kliva ner från sin hytt för att koppla och frånkoppla redskap, det stör både arbetsflödet och tar energi. Med FITLOCK 2+, blir koppling och frånkoppling effektivare med automatiska låsningssystem som styrs av ett bekvämt placerat handtag. Eftersom detta system bara kräver att föraren kliver ur hytten en gång till skillnad från konkurrerande varumärken vars system kräver att föraren kliver i och ur traktorn två gånger går det 30 sekunder snabbare med MX-lastaren. Dessutom, med tydliga och effektiva låsningsindikatorer, ökar säkerheten betydligt. Med FITLOCK 2+ systemet kan man därför spara in värdefulla minuter och bli effektivare. Dessutom säkerställer förbättrade säkerhetsåtgärder lugn och ro under hela arbetet.

Maximal hållbarhet med stora sprintar och anti-rotationssystem

Anti-rotationssystemet förhindrar att sprintarna vrider sig, vilket minimerar slitage och förlänger livslängden på både sprintarna och bussningarna. Detta system säkerställer en tät och säker passform, vilket leder till mindre underhåll och färre reparationer. Genom att använda dessa robusta sprintar med anti-rotationsfunktion, kan lantbrukare och maskinoperatörer känna sig trygga med att deras utrustning kommer att vara pålitlig och hålla länge, även under tunga och intensiva arbetspass.
Maximal hållbarhet med stora sprintar och anti-rotationssystem
Oöverträffad tömning och optimala vinkelinställningar

Oöverträffad tömning och optimala vinkelinställningar

Frontlastaren har en unik asymmetrisk cylinderdesign som ger oöverträffad tömningshastighet och optimala vinkelinställningar. Detta gör materialhanteringen snabb och effektiv, sparar tid och energi, samt förbättrar precisionen. Perfekt för lantbrukare och maskinförare som behöver pålitlig och effektiv utrustning.

Förbättrad säkerhet och effektivitet med bättre synlighet

Sikten försämras när frontlastaren lyfts, vilket utgör potentiella faror som oftast försämrar effektiviteten när förarens sikt över frontlastarjobbet försämras. MX har noga tänkt igenom hur sikten med höjd frontlastare kan förbättras. En detalj som ofta skymmer förarens sikt är frontlastarens parkeringsställ, därför har MX utrustat sina lastare med parkeringsställ som är integrerade och skyddade samt fälls snyggt in i lastarens profil. Det förbättrar inte bara sikten för föraren, designen är estetiskt tilltalande och säkerställer en ren finish. Dessutom bibehålls optimal arbetshöjd, vilket ger bästa möjliga sikt utan att ge avkall på funktionalitet, säkerhet eller effektivitet.
Förbättrad säkerhet och effektivitet med bättre synlighet
Ansträngningsfri urlastning med AUTO-UNLOAD

Ansträngningsfri urlastning med AUTO-UNLOAD

AUTO-UNLOAD gör att det går att öppna och tömma samtidigt så att det blir en enkel urlastning. Med hjälp av E-PILOT S tumhjul, blir det enklare att spara tid och smidigare att utföra repetitiva uppgifter. Med denna funktion förbättrar MX inte bara effektiviteten utan förenklar också uppgifterna, vilket säkerställer smidigare körningar och gladare förare.

Automatiserad nivellering effektiviserar jobbet

AUTO-LEVEL från MX är perfekt för att öka effektiviteten. Denna funktion erbjuder automatisk positionering av redskap, vilket gör det möjligt för redskap att enkelt återpositioneras till en förvald position. Genom att automatisera nivelleringsprocessen kan föraren fokusera på andra uppgifter och effektivisera körningen. Med AUTO-LEVEL går precision och effektivitet hand i hand och säkerställer optimal prestanda med minimal ansträngning.
Automatiserad nivellering effektiviserar jobbet

Specifikation

  Allmänt

 • Typ av lastare T400-seriens lastare är perfekta för dina mest extrema arbetsförhållanden!
 • Nominell traktoreffekt 150-300 hkr
 • Valbar lastarkontroll E-PILOT S (elektronisk joystick), FLEXPILOT (lågtryck servo), PROPILOT (kabel)
 • Dimensioner

 • Vikt utan redskap/utrustning 782 kg
 • Frontlastare

 • Max lyfthöjd vid redskapets vridpunkt 4600 mm
 • Lyftkapacitet redskapets vridpunkt genom hela lyftområdet 2910 kg
 • Lyftkapacitet 800 mm från vridpunkt, max lyfthöjd 2735 kg
 • Parallellföring
 • Parallelföringssystem PCH
 • Tömningsvinkel på full höjd 50 degree
 • Max uppåtvinkling vid marknivå 51 degree
 • Undergrävning 200 mm
 • Brytkraft vid redskapets vridpunkt 3420 kg
 • Möjliga redskapsfästen MX, EURO m.fl
 • Elektronik

 • Arbetsljus
 • Auto avlastning Som tillval
 • Auto level Som tillval
 • Hydraulik

 • 3e funktion
 • 4e funktion Som tillval

Övriga modeller

Media

Om tillverkaren

Sedan 1951 har MX stöttat lantbrukare genom att göra deras arbete enklare. Som Frankrikes största och Europas näst största tillverkare av traktorlastare är de representerade över hela världen. Deras breda produktlinje består av lastare, styrningar, hanteringsverktyg, distributionsverktyg, foderutrustning, vikter, stötfångare, frammonterade kopplingar. Oavsett din verksamhet erbjuder MX skräddarsydda lösningar som är anpassningsbara efter dina behov.