Varukorg (0)

3500,00 kvar till fri frakt

Fri frakt!

Vi erbjuder fri frakt vid order med totalsumma över 3500.00

Totalt

Exkl. moms

Gå till kassan
SmartCut

7 Blade Smartcut F/F till John Deere 2750

Art.nr: K01177946

ATT

Leveranstid: Kontakta oss

Observera anpassad leveranskvantitet

SMARTCut-klippkassetten™ finns för både tee, fairway och green och erbjuder oöverträffad mångsidighet och enkelt underhåll.

Understålens aggressivitet kan enkelt justeras till en cylinder med fast läge för att uppnå konsistens och klippkvalitet.

Kassetten kan utrustad med olika understål, samma hål-bild som JD och Jacobsen greenklippare

SmartCut kan enkelt kombineras med GTC (Groomer) i chassiet. 

7, 11 och 14 bladsalternativ finns tillgängliga för att ge ett klipphöjdsintervall på 1,8 mm till 25 mm (0,07 tum till 1 tum), som alla ger fantastiska resultat i alla situationer. 

Den smarta lösningen för grönytor, klippning och underhåll
TMSYSTEM™ låser upp den fulla potentialen i din John Deere-, Toro- eller Jacobsen-triplex greenklippare för arbeten på tee, fairway, foregreen och green.

Det enda kassettsystem som förvandlar en trippelgreen- och/eller fairwayklippare till ett "komplett" system för gräsunderhåll.

Med hjälp av det universella chassit och lämpliga adaptersatser ersätter TMSYSTEM™ OEM-klippenheten och ger dig möjligheten att snabbt byta till specifika kassetter.  Det är alltså möjligt att ta bort Smart Cut kassetten för klippning och sätta på en annan kassett som till exempel Ultra Groomer eller Razor, från det omfattande TMSYSTEM™-sortimentet. På ett par minuter så har maskinen gjorts redo att ta sig an nya arbetsuppgifter. Snabbt och enkelt tack vare den smart utformade konstruktionen med fyra bultar "Easy-In-Easy-Out".